TeaserTeaserTeaser

Bannink Accountants en Belastingadviseurs

Bannink Accountants en Belastingadviseurs is een vertrouwd gezicht voor het bedrijfsleven in Haarlem en omgeving, dat behoefte heeft aan pragmatische en strategische ondersteuning op het gebied van accountancy en belastingzaken.

Bannink staat voor deskundigheid en betrouwbaarheid. Het kantoor denkt op het juiste niveau mee, weet vragen op te roepen waar initieel niet bij was stil gestaan maar doet het vooral ook samen met de opdrachtgevers.

Bannink is daarom niet alleen een sparringpartner, maar tegelijkertijd een sympathieke en onvoorwaardelijke bondgenoot in de zoektocht naar antwoorden op de dagelijkse vragen op financieel, administratief en fiscaal gebied.

Bannink is werkzaam in praktisch alle branches en disciplines binnen het MKB segment, alsmede de non-profit sector; besteedt veel aandacht aan het opleiden van haar medewerkers en zoekt altijd naar de beste oplossingen binnen de complexiteit van de continu veranderende wet- en regelgeving.


Klokkenluiders- en klachtenregeling Bannink Accountants en Belastingadviseurs Algemene voorwaarden Bannink Accountants en Belastingadviseurs

Laatste nieuws

Nieuwe regeling voor buitenlandse belastingplichtigen

(10-04-2014)

Woont u buiten Nederland en heeft u inkomsten uit of bezittingen in Nederland, dan kunt u mogelijk kiezen om voor de inkomstenbelasting als een binnenlandse belastingplichtige te worden behandeld. Dat kan voordelig zijn. Vanaf 1 januari 2015 is er geen keuzemogelijkheid meer. Dan geldt automatisch de nieuwe regeling voor kwalificerende buitenlandse belastingplicht. Regeling kwalificerende buitenlandse belastingplichtVolgens de nieuwe regeling bent u een gekwalificeerde buitenlandse belastingplicht.

Lees verder 

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam